סדנת גופנפש מעשית של 3 מפגשים
הבנת גורמי התקיעות ודרכים נכונות לשינוי הרגלים/דפוסי התנהגות
משך הסדנה:
3 מפגשים בני 3.5 שעות
סדנאות קרובות
תל אביב
בקרוב יעודכן
ירושלים לנשים בלבד
תאריכים:
יעודכן
לפרטים נוספים נא למלא את הטופס ואנחנו ניצור עמך קשר.
כדי להצליח ליצור שינוי בכל תחום שהוא, כדאי להכיר את המקום בך שחוסם את השינוי!
- הקלה במצבי קושי במערכות יחסים, אישי,
שינוי רגשות ותגובות, - שינוי פנימי – פחות ביקורת אישית, פחות כעס וכו',
- ירידה במשקל,
- יותר פעילות גופנית,
- יותר עבודת מודעות עצמית,
- מימוש יעדים ורצונות,
- שינוי קריירה
- או כל שינוי כיוון בחיים
ככל שאנו נלחמים על השינוי והוא אינו מתרחש –
שינוי יציב וארוך טווח יכול להתקיים בזכות שילוב מנצח של 2 פעולות:
1. פיתוח יכולת זיהוי הרגלים (דפוסי ההתנהגות) דרך הגוף.
2. יצירת השינויים בצורה עיצבית, ביוכימית דרך הגוף.
סדנת גופנפש מעשית של 3 מפגשים
דרכים נכונות לשינוי הרגלים (דפוסי התנהגות) תוך הבנת גורמי התקיעות
משך הסדנה:
3 מפגשים בני 3.5 שעות
מחיר הסדנה:
888 ש"ח כולל מע"מ
(אפשר ב – 3 תשלומים שווים)
מפגש 1
במקום לדבר על השינוי – לעשות את השינוי
המכשול העיקרי של אנשים רבים בתהליך שינוי הוא שהם משלבים רק את רמת ההבנה / מחשבה ואינם מתייחסים לגוף. השלב הבא בכל עבודת שינוי ומודעות הוא שילוב הגוף והנפש – הגופנפש.
בסוף הקורס תוכל להשתמש בטכניקה זו לשימוש ביתי או לשילוב בחדר הטיפולים.
נכיר ונתרגל כלי זה בזמן אמת ונראה איך אפשר ליצור שינוי מיידי בכל רגע
מהם ומהו השילוב הנכון ביניהם. להשתמש בהם לטובת השינוי בחיינו.
מפגש 2
מכירים את הגורם שלא רוצה שינוי.
במפגש הזה נכיר ונעמיק בגורם זה דרך הרצאה ופעילות חוויתית.
בסוף ההדגמה נתחלק לזוגות ונתרגל את הפעימה ההוליסטית על מיטות טיפול.
מפגש 3
לקבל כוחות לזמנים מאתגרים.
במפגש זה נכיר מקור פנימי שקיים בתוכנו תמיד,
כאשר אנו לומדים להתחבר אליו הוא נותן לנו כוחות להתמודד ולהתעצם.
זהו מפגש חוויתי ורב עוצמה.
עדויות ממשתתפים:
עדויות של משתתפים בסדנה:
ע: בסדנה של עָצמת הרכות למדתי לזהות ולראות עד כמה אני קשוחה, סגורה, רחוקה מרכות ומאינטימיות עם עצמי ועם אחרים. קיבלתי כלים לבחור אחרת וליישם, כלים למודעות עצמית ולהתפתחות אישית.
ס: לאחר סדנה עם בעלי אני מפעימה אותו פעמיים בשבוע, ומאז הוא ישן בלילות ללא כדורי שינה. יש משהו עמוק ומרפא בסדנה ללימוד נענועים. ממליצה בחום על סדנאות בשיטת עָצמת הרכות, גם בהקשר לזוגיות ואינטימיות.
ו: אחת מבנותיי סובלת מחרדת בחינות. לאחר השתתפותי בסדנה בשיטת עָצמת הרכות ולימוד הנענועים, היא מבקשת נענוע לפני כל בחינה, ואמנם השיפור הוא מדהים. רמת המתחים והחרדות ירדה פלאים.
מ: אני היפראקטיבית, ולהפתעתי במהלך ההפעמות (נענועים בשיטת עָצמת הרכות) חוויתי פעם ראשונה מנוחה אמתית. לא הזזתי דבר, אולם הכול בתוכי זז!
ז: אני משוחרר משירות צבאי במג"ב מזה שנה וחצי. במהלך השירות חוויתי הלם קרב על כל המשתמע מכך. בסדנה של עָצמת הרכות צחקתי לראשונה צחוק אמתי, דבר שלא חוויתי זמן רב והרגשתי שחרור ממתחים ומחרדות.
נ: בעקבות הסדנה של עָצמת הרכות וקריאה בספר "איך הפכה האישה לגבר", למדתי לקבל את מידות גופי. בעבר נהגתי לקנות בגדים במידות קטנות ולאחסן אותם בארון עד שארד במשקל. זהו, גמרתי עם זה. הסדנה העניקה לי הזדמנות נדירה למודעות עצמית.
ד: כמדריכת אירובי אני מעודדת אנשים לעבוד ולדחוף עד שכואב ושורף בכל הגוף, ואכן אני יוצאת מהשיעורים עייפה ומותשת. בעקבות השתתפות בסדנה של עָצמת הרכות אני מבינה היום שאפשר גם אחרת – אפשר לפעול ולהפעיל מתוך רגיעה ושלווה, ולהתייחס אל הגוף בכבוד, בהקשבה ובאהבה ובלי לאבד דבר מהאפקטיביות של האימון.
ה: בדרכי חזרה לאחר השתתפות בסדנה של עָצמת הרכות, חוויתי חריגה מהותית מהרגלי הנהיגה שלי. לראשונה אפשרתי לרגל ללחוץ בעדינות על דוושת הגז, ובעיקר, לא כעסתי על נהגים אחרים. חוויה מדהימה של שחרור ממתחים, רוגע ושלווה. תודה!
ר: גדלתי בקיבוץ ואני רואה את עצמי אחד מהילדים חסרי הזהות. הכול אותו דבר, אין אפשרות לגבש אישיות עצמית ובודאי לא לחיות עם הילד הפנימי. לא הייתי מצליחה לחזור לילדה שבי ללא ההתנסות בסדנה הזו. תודה על חוויה מדהימה של ריפוי, מודעות עצמית והתפתחות אישית.
י: לאחר יום בסדנה של עָצמת הרכות חזרתי הביתה לשגרת היום (ארוחת ערב, כלים). בהמשך הנחתי מזרון על השולחן וחצי משפחה חוותה את טכניקת הנענועים של עָצמת הרכות (יש רשימת המתנה להיום). קיבלתי כלי פרקטי ומיידי המאפשר תהליכים מועילים במשפחה.
[המרכז לעָצמת הרכות שומר על פרטיות המשתתפים בסדנאות ועל כן לא מפורטים השמות המלאים של המשתתפים]
"כאמא שכולה למדתי בעוצמת הרכות שיש חיים אחרי מוות. אני לומדת לצחוק, לבכות, לשמוח ולכאוב עם האובדן."
"קבלתי המון רוגע, שקט, הבנה על עצמי. ממליצה בחום על קורס קצר כדי להבין או לנסות להבין ולהרגיש."
"החיבור של גוף ונפש הוא עמוק, הוא מלמד ומרחיב את המודעות.
הריפוי, נקודת המבט והחיבורים שהשיטה הזאת מביאה הוא חיוני ומשמעותי לכל אדם באופן אישי, משפחתי, חברתי ואנושי. כי ההפעמה היא כלי מעורר, נעים, עוצמתי וייחודי."
"עוצמת הרכות היא אי של שפיות בשבוע שלי, מקום שמחזיר אותי כל פעם פנימה אליי, מזכיר לי את הדברים החשובים בחיי אותם אני רוצה, מזכיר לי למה אני רוצה להיות מחוייבת."
"לא יכולה לדמיין את עצמי איך הייתי חיה ללא עוצמת הרכות.
הרוך, הקבלה, הריפוי, העוצמה הובילו אותי למקום אחר, הרגשתי שנולדתי מחדש."
"למדתי להיות הרבה יותר מודעת לעצמי ולדפוסים שניהלו אותי, הקורס תרם לי להשיג יותר שקט פנימי, לפנות לחיים באומץ ובעיקר לרפא את מערכת היחסים שלי עם עצמי, עם בן הזוג ויחסים נוספים"